Despre Dulciurile Cristinei


Dulciurile Cristinei a luat fiinta din pasiunea pentru frumos si dulce. Atelierul nostru va ofera torturi personalizate, prajituri si dulciuri pe baza de comanda pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra: nunta, botez, aniversare sau serbare.

Ne-am selectat cu atentie furnizorii pentru a va oferi dumneavoastra cele mai gustoase dulciuri. Astfel, in atelierul nostru se folosesc numai ingrediente naturale si intotdeauna proaspete pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Prepararea produselor se face dupa retete proprii, iar in compozitia acestora nu se folosesc aditivi, mix-uri sau inlocuitori, astfel ca produsul final este gustos si de o calitate superioara.

Punem accent si pe decorarea torturilor, prajiturilor si dulciurilor, pentru care atelierul nostru foloseste: ciocolata veritabila, frisca naturala, martipan, pasta de zahar, icing, fructe, precum si diverse creme produse in laboratorul propriu. Produsele din portofoliul nostru se pot comanda prin telefon sau e-mail. Toate produsele se fac pe baza de comanda cu ingrediente atent alese combinate dupa dorintele si preferintele dumneavoastra. Echipa noastra va poate indruma in alegerea produsului dorit, oferindu-va cele mai bune idei si sfaturi pentru ca produsul final sa fie perfect.

Laboratorul nostru este dotat cu cele mai moderne echipamente, respecta normele de igiena si siguranta alimentara, asigurand astfel calitatea si conformitatea produselor de cofetarie.

Va invitam sa vizualizati si portofoliul nostru de produse realizate pentru a va convinge de maiestria si creativitatea echipei noastre accesand sectiunea "Galerie".